DSASpeelgroep

Een forumpje voor onze spelersgroep.
 
IndexFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Nazir Del Marwan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
lyam
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 479
Leeftijd : 28
Registration date : 02-11-08

BerichtOnderwerp: Nazir Del Marwan   wo maa 07, 2012 2:23 pm

-Hoe ziet je held eruit?
Nazir is een sterk gebouwde man. Zijn sterke uitstraling komt niet van gigantische spiermassas, maar van de zekerheid en elegantie waarmee hij rondloopt. Hij heeft kort zwart haar en groene ogen. In zijn rechter oor hangt een kleine oorbel in de vorm van een dolk. Hij draagt ook een ring van een slang die zich rond een bloem kronkeld.

-Welke allereerste indruk maakt hij op vreemde?
Hij beweegt heel gecontroleerd. Het lijkt alsof hij elke stap berekend heeft. Zijn eergevoel is groot. Hoewel hij zeer rustig overkomt, voelt hij soms een beetje gevaarlijk aan. Zijn handen zijn steeds dicht bij zijn wapens en het lijkt alsof hij alles van zijn omgeving in zich opneemt.

-Hoe is je held opgegroeid?
Zijn ouders leven allebei nog. Zijn moeder (Riska) is al jaren weg uit Nazir zijn leven. Door de erbarmelijke omstandigheden in Fasar had zij een kleine groep opgericht die verschillende overvallen en diefstallen pleegde. Ze is de stad uitgedreven door de grotere dievenbendes. Gevlucht voor haar leven. Nazir haat zijn moeder. Zij heeft ervoor gezorgd dat zijn leven één grote puinhoop was geworden. Ze was compleet gestoord. Zijn vader (Firam) heeft Nazir samen met zijn zus van Riska weggehaald. Ze was te gevaarlijk en wou niet dat zijn kinderen bij zo’n persoon bleven. Hij heeft hen een lange tijd kunnen schuilhouden bij een rijkere edelman. In ruil voor werk, kregen Nazir en zijn zusje (Rife) scholing en onderdak. Riska was furieus. Ze was constant op zoek naar haar kinderen en zocht wraak. Uiteindelijk heeft ze dat ook gekregen... Firam is nu een vaste inwoner van een kleine Pereinetempel. Hij is grotendeels hersteld en helpt nu mensen verzorgen. Rife verblijft nu in een Borontempel. Ze heeft het voorval nooit kunnen verwerken, en is door Boron gezegend.. De ring die Nazir draagt behoort zijn zusje toe. Zijn moeder is kunnen ontsnappen..

-Heeft je held nog een hechte band met de mensen uit zijn jeugd?
Zijn meester heeft zijn eeuwig respect. Hij is diegene die Nazir de waarden van eer heeft geleerd. Hij houdt enorm veel van zijn kleine zusje en heeft respect voor zijn vader. Tijdens zijn opleiding kon hij met iedereen vrij goed overweg. Er was één etterbakje dat er niet tegenkon dat Nazir zo behendig was met het zwaard en de dolk. Hij is haatdragend tov zijn moeder. Zo oneervol en gruwelijk handelen heeft hem enorm bedroefd.

-Waarom is je held avonturier geworden?
Hij is altijd in Fasar gebleven. Zijn naam werd meer en meer verspreid in de stad en hij werd voor verschillende bewakingsopdrachten aangenomen. Het plan om avonturier te worden was er niet echt. Maar door omstandigheden is hij hierin terecht gekomen..

-Waar is je held al geweest?
Hij heeft Fasar al wel eens verlaten als bewaking voor een reizend edelman. Echt ver is hij nog niet gegaan. Hij kent Fasar vanbuiten.

-Is je held zeer godsvruchtig?
Hij is godsvruchtig maar laat dat niet snel merken. Hij heeft zeker respect voor priesters maar vindt dat ze af en toe nogal rechtlijnig denken.

-Hoe staat je held tegenover magie?
Magie is zeker interessant maar hij heeft niet veel ambitie om er veel over bij te leren. Magiërs doen waar zij goed in zijn, hij doet waar hij goed in is. Nazir gelooft in efficiëntie. Magiërs die hun kunnen goed gebruiken en bijleren zijn dan ook waardig volgens Nazir.

-Voor wat of wie zou de held zijn leven riskeren?
Hij zou zijn leven riskeren voor zijn opdracht. Falen is geen optie. Ook voor zijn zusje zou hij zijn leven opgeven.

-Wat is de grootste wens van je held?
De wereld buiten Fasar heeft hem altijd geïnteresseerd. Zijn grootste wens is dat zijn zusje terug bij zinnen kan komen. Hij heeft een grote interesse in dolken en wil dan ook een verzameling aanleggen in de toekomst.

-Wat vreest de held meer als al het andere op deze wereld?
Hij heeft vooral schrik voor zwakheid, om te falen. Hij voelt zich constant ongemakkelijk als hij geen wapens bij zich heeft. De angst die overgebleven is van vroeger, toen zijn moeder op zoek was naar hun. De constante alertheid maakt hem gek. Ook het drukkende gevoel van opgesloten te zitten (claustrofobie) jaagt hem nog steeds angst aan. Hij rookt regelmatig drugs om te kunnen kalmeren.

-Hoe staat het met zijn moraal en zijn houding tegenover de wet?
Hij staat positief tegenover de wet. Hij zorgt ervoor dat er structuur en orde in de wereld is. Dat betekent echter niet dat Nazir de wet blindelings volgt. Hij kan ook overweg met een buidel te snijden en heeft zich geleerd in de wereld van de anatomie. Zeker niet de meest wettelijke beroepen…

-Is hij terughoudend tegenover vreemden?
Absoluut niet. Hij heeft veel interesse in andere culturen en is al met vele verschillende beroepen en soorten mensen in contact gekomen. Hij is geïnteresseerd in heraldiek, verschillende standen en andere culturen.

-Welke waarde heeft het leven zelf voor hem?
Iedereen is gelijk. Of het nu een ork of een mens is, hij zal proberen ze hetzelfde te behandelen. Nazir zal zelden de eerste zijn om zijn wapens te gebruiken (trekken is iets anders). Als ze hem willen aanvallen zal hij er niet van terugdeinsen hen te doden.

-Hoe staat de held tegenover dieren en kinderen?
Dieren vindt hij zeer fascinerend en mooi. Hij kan echt genieten van een huisdier maar heeft zelf nooit de mogelijkheid gehad om er eentje aan te kopen of om te verzorgen. Zijn kennis ervan is ook zeer beperkt.
Kinderen zijn de toekomst van de wereld. Iedereen moet een kans krijgen zich te ontplooien in de vaardigheden die zij bezitten. Als ze de intentie hebben om bij te leren zal Nazir hen de kans daarvoor geven. Hij beschouwt kinderen echter niet als belangrijker dan een volwassene.

-Heeft de held zin voor schoonheid?
Hij houdt van de teken en schilderkunst en kan zeker een goede wijn of sterke appreciëren. Nazir wil steeds een verzorgde indruk nalaten maar is geen modevolger. Hij houdt van de elegantie van een klein juweel maar kan ook een goed gevecht enorm appreciëren.

-Wat eet en drinkt hij het liefste?
Hij volgt de etiquette. Eet graag eend en drinkt het liefst wijn. Als dessert kan hij van een iets sterkere drank genieten maar hij rookt liever zijn pijp. Goede tabak interesseert hem het meeste.

-En, hoe staat het met de liefde?
Hij laat zich niet te veel leiden door deze gevoelens. Zijn grootste liefde gaat naar zijn familie. De ware is hij nog niet tegengekomen maar daar is hij ook niet echt naar op zoek. Hij heeft vooral schrik dat hij zijn geliefden in gevaar zou kunnen brengen.

-Heeft de held het een of andere donkere geheim?
Het hele voorval met zijn moeder bespreekt hij liever niet. Hij heeft het altijd voor zichzelf gehouden. (details hiervan kan je nog doorgeven koen, wat er juist gebeurd is.) Voor de rest moet ik nog even nadenken .

-Welke karaktertrekken kenmerken hem?
Kalm, berekend, hij sluiert zich altijd als hij in een gevecht gaat (een beetje zijn kenmerk, hij doet dit meestal vooraleer mensen zijn gezicht goed hebben kunnen bekijken of wanneer hij escorteert), volgt de etiquette zo goed mogelijk, altijd een verzorgd voorkomen, eervol, heeft altijd zijn wapens bij zich, zeer goed onderhouden wapens en uitrusting, gemoedelijk,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt
Zwaarddanser
Zwaarddanser
avatar

Aantal berichten : 1598
Leeftijd : 32
Location : Ergens in t'bos.
Registration date : 21-08-07

BerichtOnderwerp: Re: Nazir Del Marwan   do maa 08, 2012 5:45 pm

Leuk, leuk. Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mylanda
graad 13
graad 13
avatar

Aantal berichten : 85
Registration date : 23-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Nazir Del Marwan   do maa 08, 2012 7:41 pm

Omfg! Nog nooit echt ver buiten Fasar geweest... Mylanda krijgt 'n klein hartaanvalleke, denk 'k XD

Leuke bio wel Very Happy Nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat u moeder heeft uitgespookt.

Also, yay, team "we houden van ons klein zusje" XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ambrax
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 249
Leeftijd : 35
Location : Schoten
Registration date : 20-10-10

BerichtOnderwerp: Re: Nazir Del Marwan   zo maa 11, 2012 4:58 am

Ambrax en Nazir gaan echt niet direct vrienden worden denk ik :s i'll keep an Eye on u O.o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nazir Del Marwan   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nazir Del Marwan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DSASpeelgroep :: Hall of Fame :: Begraafplaats :: Laurens-
Ga naar: