DSASpeelgroep

Een forumpje voor onze spelersgroep.
 
IndexFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond

Ga naar beneden 
AuteurBericht
lyam
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 479
Leeftijd : 28
Registration date : 02-11-08

BerichtOnderwerp: Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond   wo maa 14, 2012 1:38 pm

Nazir (Del Riska) Del Marwan

Nazir zijn leven begon in Fasar. Hij was de trotse zoon van een handelaar van de lagere klasse (zijn vader Firam), en een karavaanbegeleider (zijn moeder Riska). Zijn vader was een hardwerkend man die ondanks zijn vele uren zwoegen, maar weinig geld verdiende. Zijn moeder was vaak weg om een karavaan te begeleiden. De zaken gingen slecht. Fasar was een gevaarlijke stad. Zijn moeder werd minder en minder ingehuurd, vervangen door persoonlijke wachters van rijke handelaars. Financieel stonden ze er al slecht voor, en toen kwam zijn zusje Rife er nog bij. Nazir was vaak op zichzelf aangewezen. Het kleine huisje aan de voet van de stad onderhouden en zorgen voor zijn kleine zusje. Hij was nooit bang van wat straatjongeren die ruzie zochten, of van een of andere dronkaard die geld wou stelen. Als hij buitenshuis ging droeg hij altijd een dolk met zich mee. Nazir bleek er vrij handig mee te zijn en verraste vaak zijn tegenstanders door met zijn linkerhand te vechten. Zijn vader was vaker en vaker afwezig. Hij moest enorm hard werken om zijn gezin het kleine beetje comfort te geven dat hij vond dat ze verdienden. Hij hield enorm veel van zijn zoon en dochter. Zijn moeder kwam nog zelden thuis. Het gerucht ging dat ze een bende had opgestart en overvallen pleegde. Nazir wou dit niet geloven. Hij had enorm veel respect voor zijn ouders en bewonderde zijn vader enorm. Zijn toewijding ging boven alles. Zijn doel was om zijn kinderen te onderhouden en hij ging alles eraan doen om niet te falen. Nazir bekeek dit soort toewijding met grote bewondering. Hij had zijn doel ook al gesteld. Zijn zus te beschermen van al het kwade en corrupte in Fasar.

Toen Nazir wat ouder was kwam zijn vader plots in het midden van de dag binnen het huis gestormd. Hij verzamelde de weinige waardevolle spullen dat ze hadden en nam Nazir en Rife mee hogerop in de stad. Zijn moeder was van plan Nazir mee op te nemen in haar bende. Ze was ondertussen al bijna berucht in de stad en had meerdere moorden op haar kerfstok staan. Firam vreesde voor zijn kinderen en had geregeld om als huishoudhulp te gaan werken bij een rijkere handelaar waar hij ooit mee samen had gewerkt. In ruil voor hun werk kregen ze onderdag en bescherming. Firam had hier met niemand over gesproken en hoopte op die manier dat Riska hun niet ging vinden. De handelaar had een gespecialiseerde wacht van de beruchte Marwan in dienst. Anderhalf jaar hebben ze zo geleefd. Nazir volgde af en toe les met de zoon van de handelaar en sprak veel met de wachter van Marwan. Hij leerde een deel over dolk en zwaardvechten en leidde een goed, maar hardwerkend leven. Alles ging verkeerd toen zijn moeder hen vond…

Na dit voorval is Nazir met de wacht van de handelaar meegegaan en de opleiding bij Marwan begonnen. Zijn vader helpt mee in een Pereinekerk maar kan amper lopen. Zijn zusje zit in een Boronkerk. Zij is getraumatiseerd door het voorval en werd door Boron gezegend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lyam
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 479
Leeftijd : 28
Registration date : 02-11-08

BerichtOnderwerp: Re: Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond   vr maa 23, 2012 11:09 am

Verdere toelichtingen:

-Nazir had een sterke band met zijn leermeester. Hij zag hem als een groot voorbeeld en eervol man. Nazir was een beetje de favourite van Marwan. In zijn opleiding was er nog 2 begonnen: Meriev en Shafir. Meriev was groot voor een Tulamied. Hij bewoog echter als een kat en was zeer goed in wapenloos vechten. Shafir was best een getalenteerde jongen maar hij kon het niet verdragen dat hij niet de beste was. Hij was altijd grillig als Nazir in de buurt was.

-Hij sprak ook vaak met de wachter (Sekter) die hem ingeleid heeft bij Marwan. Het was iemand die zich vaak in de hogere kringen vertoefde omdat hij veel van etiquette kende. Hij was altijd stijlvol en modieus gekleed. Het was een vriendelijke man die Nazir altijd wou helpen als hij dat vroeg.

-Zijn zus zit in de boronkerk van Punin. Nazir wist dat hier één van de beste instellingen was dus heeft hij haar daar naartoe gebracht. Hij is ze na zijn opleiding nog regelmatig gaan bezoeken als hij met een karavaan kon meereizen. Zijn vader helpt in een Pereinekerk in Fasar zelf. Hij zorgt voor het eten en basisverzorging van de patienten, maar heeft zelf een grote staf nodig om te kunnen wandelen.

-Nazir heeft verschillende keren bewakingsopdrachten gedaan voor de Novadis uit Fasar. Hij moest er gewoon bij zijn bij grote handelstransacties om de goede orde te bewaren. Het feit dat ze Rashtula-gelovigen waren, stoorde hem niet echt. Zolang ze op een goede manier leefden, vond Nazir het goed. Hij wist wel beter dat Rashtula niet bestond.

-Hij heeft nooit voor de zwarte magiersguilde willen werken. Zij hielden zich in met demonen, wat Nazir afkeurt.

-Hij heeft als opdracht, Al'anfaanse Borongeweiden uit Fasar gesmokkeld met behulp van de Novadis waar hij al voor gewerkt had. Nazir weet dat deze Borongeweiden extremer zijn en neigt zelf meer naar de Punische kant. Hoewel hij de vete tussen de twee groepen niet goed begrijpt, het zijn toch geweiden van dezelfde god? Omwille van deze opdracht is Nazir in Al'anfa terecht gekomen. Hij heeft daar in een herberg een jonge, slimme vrouw ontmoet (Lins noemde ze zich). Ze was ook zeer goed in het tweehandige gevecht en kende meer van de onderwereld en achterpoortjes dan op het eerste zicht bleek. Ze had potentieel gezien in Nazir en stelde voor dat hij zich schoolde in giffen en anatomie.

-Nazir is een jaar in Fasar gebleven om deze studies te voltrekken. Lins was een vreemde, intrigerende vrouw. Ze verbaasde Nazir telkens weer met haar kennis en contacten. Ze bleek ook over een aardig hoopje geld te beschikken en kon zonder enig geluid binnenkomen en verdwijnen. Nazir speelde wel eens met het idee dat ze iemand van 'de vinger van Tsa' kon zijn.. Maar dit heeft hij nooit gevraagd. Hij is na een jaar teruggekeerd naar Fasar omdat hij zijn zus terug wou zien. Hij mist Lins nog steeds, maar de liefde voor zijn zus was groter.
Als ik iets vergeet, vul je wel bij hé koen Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ambrax
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 249
Leeftijd : 35
Location : Schoten
Registration date : 20-10-10

BerichtOnderwerp: Re: Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond   za maa 24, 2012 1:46 pm

Hmm ik mis iets in je achtergrond, van waar de haat tegenover hagedissen?? vind ik precies niet terug of heb ik er over gelezen? voor de rest ik mis rondramir Sad
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lyam
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 479
Leeftijd : 28
Registration date : 02-11-08

BerichtOnderwerp: Re: Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond   za maa 24, 2012 3:40 pm

Marwan Sahib is de leraar van Nazir. Hij gebruikt een oeroude gevechtsstijl die nog tegen de Achaz gebruikt is. Ze geloven dat deze ooit terugkomen en dat ze dan klaar moeten staan om er terug tegen te vechten. Vandaar de vooroordelen tegenover hagedissen Smile. Dat vloeit gewoon voort uit de opleiding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nazir (Del Riska) Del Marwan - Achtergrond
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DSASpeelgroep :: Hall of Fame :: Begraafplaats :: Laurens-
Ga naar: