DSASpeelgroep

Een forumpje voor onze spelersgroep.
 
IndexFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 20 vragen gevechtsmagier

Ga naar beneden 
AuteurBericht
lyam
graad 15
graad 15
avatar

Aantal berichten : 479
Leeftijd : 28
Registration date : 02-11-08

BerichtOnderwerp: 20 vragen gevechtsmagier   zo jun 10, 2012 11:31 am

-Hoe ziet je held eruit?
Hij heeft kort donkerblond haar en bruine ogen. Zijn gestalte is een beetje kleiner dan andere mannen uit het noorden maar voor een magier is hij sterk gebouwd.

-Welke allereerste indruk maakt hij op vreemde?
Het is een rare combinatie. Een man gekleed in licht leer, maar hij draagt een magierstaf. Hij is sterk gebouwd en lijkt de omgeving constant in de gaten te hebben. Hij wandelt zoals een krijger maar praat zoals een magier.

-Hoe is je held opgegroeid?
Hij had een oudere broer en een oudere halfbroer. Zijn vader is een edelman die zijn kasteel op het platteland in andergast heeft staan. Rest in BG.

-Heeft je held nog een hechte band met de mensen uit zijn jeugd?
Hij heeft geen enkele reden om terug te keren naar zijn vader. De enige die nog belangrijk is voor hem is zijn halfbroer. Maar deze ziet hij zeer weinig.

-Waarom is je held avonturier geworden?
Hij woonde vlak bij oorlogsgebied. Hij is dus al van jongs af aan getrained om zich te verdedigen. Toen ze bij hem de gave ontdekten is hij in de kunst van de magie opgeleid en zag hij de kans om de wereld in te trekken.

-Waar is je held al geweest?
Andergast uiteraard. Werheim om het militaire schoon te bewonderen. En Gareth om het koningshuis en de gouden stad te zien, twijfelend of hij zijn magie zou behouden.

-Is je held zeer godsvruchtig?
Hij is zeker godsvruchtig. De goden bestaan nu eenmaal. Maar hij weet dat hij chaos bezit. En dat de overstap naar de verkeerde kant klein is als magier. Hij heeft er al eens over getwijfeld om zijn magie te laten wegbranden bij de PRAios kerk.

-Hoe staat je held tegenover magie?
Hij ziet het als chaos. Het is voor hem zowel een gave als een vloek. Hij heeft geen probleem met magie te gebruiken. Het is voor hem een gebruiksmiddel. Hij houdt van magie maar heeft er tegelijkertijd schrik van.

-Voor wat of wie zou de held zijn leven riskeren?
Hij zou zijn leven riskeren voor zijn halfbroer. Hij is de enige die hem aanvaarde zoals hij was.

-Wat is de grootste wens van je held?
Hij zou terug aanvaard willen worden in zijn familie maar hij weet dat dat nooit meer zal gaan. Hij heeft nog geen levensdoel voor zich. Zolang hij anderen kan helpen is hij blij.

-Wat vreest de held meer als al het andere op deze wereld?
De verkeerde kant opgaan. Toegeven aan de chaos. Een tweede keer zijn magie ongecontroleerd gebruiken.

-Hoe staat het met zijn moraal en zijn houding tegenover de wet?
PRAios is goed. De wet is dus ook goed. Hij heeft zich zelf wat verdiept in rechtskunde. Hij is niet geschikt om oordelen te vellen. Dat zullen de rechters wel doen. Het enige waar hij last mee heeft is dat hij voorschriften heeft voor wapens.

-Is hij terughoudend tegenover vreemden?
Hij staat zeer open voor andere culturen en andere mensen. Het is een sociale man die veel van de verschillen in de wereld wil genieten.. alleen Nostrianen.. die zijn evil.

-Welke waarde heeft het leven zelf voor hem?
Hij doodt niet graag iemand maar als zij hem aanvallen vindt hij het geoorloofd om te doden. Pakteerders en ander gespuis mag rotten in de nederhellen.

-Hoe staat de held tegenover dieren en kinderen?
Hij ziet graag dieren maar kent er niet veel van. Kinderen zijn de nieuwe generatie. Een goede begeleiding in de traditionele waarden is dus noodzakelijk!

-Heeft de held zin voor schoonheid?
Een goed glas wijn, everzwijn en ander vlees, en instrumentale muziek. Hij houdt niet zo van zangers. Hij is echter ook geïnteresseerd in architectuur (puur het uitzicht, niet de bouw), woeste natuur en een mooi duel.

-Wat eet en drinkt hij het liefste?
Meestal bier, maar bij zijn avondeten drinkt hij liever een goede wijn. Zijn lievelingseten is vlees. Maakt niet echt uit welk vlees, het is allemaal lekker. Maar het liefste everzwijn en spek.

-En, hoe staat het met de liefde?
Vrouwen die interesse in hem tonen laten hem terugdenken aan vroeger. Waardoor hij meestal wat dichtklapt. Hij heeft geen zin om zijn gevoelens bloot te leggen aan vrouwen die hem niet kennen.

-Heeft de held het een of andere donkere geheim?
Zijn halfbroer mag het niet weten... nooit.

-Welke karaktertrekken kenmerken hem?
Hij kan niet goed tegen mensen die beter zijn dan hem. Hij wil zich dan overtreffen om zich te bewijzen. Hij is meestal goedgeluimd en gaat vrolijk door het leven. Echter in de avond lijkt hij zich wat af te zonderen en lijkt er een zware last op zijn schouders te liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
20 vragen gevechtsmagier
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
DSASpeelgroep :: Hall of Fame :: Begraafplaats :: Laurens-
Ga naar: